•• Handmatig wassen & Vip Behandeling ••

contact

Sonny's ketting Wasstraat 

De fabrikant van onze 25 meter lange wasstraat is Sonny’s USA.
Deze is marktleider in de VS. En staat bekend om zijn uitmuntende wasresultaat. Door de uitstekende techniek en innovatie van Sonny’s zijn de wachttijden minimaal.Ook is het mogelijk om allerlei voertuigen te wassen.van cabrios tot bussen en 4x4's met een maximale hoogte van 2,20 M en breedte onbepert. Door dat elk deel van de machine apart in en uit te schakelen is kunnen wij Bijv bij een cabrio linendak de hogedruk omni uitschakelen of juist de dakborstel voor bedrijfs bussen met zwaai licht of imperial.

Sonny's Hydrauliek & borstels.Sonny's heeft ook één van de meest veilige machines die er zijn door middel van het gebruik van hydrauliek en contra gewichten  bepaalt de auto zelf de borstel druk en niet de machine. Het voordeel hiervan is dat de druk op elke plek het zelfde blijft en dat bij storing de machine nooit harder of juist niet op de auto drukt.Ook het gebruik van zowel foambrite en textiel borstel zorgt er voor dat wij schade en krasvrij kunnen wassen.

Sonny's Banana peel rail.

Tegenwoordig zie je steeds meer auto's met mooie sportvelgen en plattebandjes. Allen het nadeel hiervan is dat dit soort wielen erg schade gevoelig zijn in de meeste wasstraten. Omdat de ketting zowel aan de binnenzijde en de buitenzijde zitten rekken ze niet het zelfde uit waardoor de kettingrol (wiel meenemer) scheef komt te liggen. Hierdoor loopt de velg tegen de schakel van de ketting en  beschadigd de velg rand. 

 

Sonny's heeft hier een mooie oplossing voor de Banana peel rail deze enkele ketting loopt onder het wiel mee en niet naast de wielen. Hierdoor is er ruimte voor twee gele bescherm en geleidings banden die er voor zorgen dat de auto niet uit de ketting kan schieten en de band en velg niet beschadigen.  

Autowas proces

Hogedruk voorwassen : Hierbij verwijderen wij voor 99% zandresten en andere scherpe deeltjes voordat de auto de machine in gaat. Ook wassen wij bij de meeste programma's de schaduw plekken van de auto handmatig voor.

  1. boog 1 Actiefschuim : extra oplossend vermogen. Het actiefschuim kleeft vast aan de statische vuillaag en geeft zo een extra oplossend vermogen met waskracht.
  2. boog 2 rockers en mitter : hierbij worden de dorpels en dak gewassen tevens verdeeld de mitter/dakborstel het actiefschuim.
  3. boog 3 omni hogedruk en onderbodem wasser  : 50 x 65 bar hoge druk deze heftige boog maakt de auto voor 75% al schoon en volgt de wielen en wielkasten. tegelijkertijd wordt ook de bodem gewassen met hogedruk.
  4. boog 4 acid foam en velgen reiniger : hier wordt een tweede shampoo opgespoten voor de textiel borstels en foambrite dakborstel. Ook worden de velgen ingespoten met velgen reiniger om het laatste beetje vuil los te weken.
  5. boog 5 wielborstels en foambrite dakborstel : door de 2,5 meter lange velgen borstel worden 99% van alle velgen schoon. tegelijker tijd doet de dak borstel zijn werk deze is gemaakt van foambrite en zorgt voor een constante druk op de auto en een kras vrij resultaat.
  6. boog 6 zij borstels : de textiel zij borstel wassen mooi rondom uw auto dit komt omdat de auto de druk van de borstels bepaald en niet andersom. Dit is veiliger voor uw auto zo kan de machine nooit te hard op uw auto duwen zoals de meeste wasstraten.
  7. boog 7 Kenolon protect2,nano polisch, wax , spoelbogen : Afhankelijk van welk programma u heeft gekozen wordt hier de conservering van de lak opgebracht. Voordat er wax of polisch wordt opgebracht wordt de auto afgespoeld met osmose of onthard water daarna komt het product erop om het water open te breken en het zo genoemde parel effect te verkrijgen.
  8. boog 8 drogen : na de spoel boog zit er een loos gedeelte van ongeveer 3/4 meter dit noemen wij een lek zone hier parelt het water en overtollige conserverings middel er af. Om vervolgens de enorme droger met 4 motoren zijn werk te laten doen hier wordt de auto voor 90% droog geblazen waarom 95 ? omdat 100% nooit kan elke lak is anders en er blijft altijd water tussen de deuren en achterklep zitten.

Wij werken altijd aan onze kwaliteit en willen uw auto 100% schoon krijgen en horen dan ook graag waar wij op moeten letten om u als klant tevreden te houden

De wasstraat is geopend Maandag t/m Vrijdag van 8.00u t/m 17.30u

                                         Zaterdag                    van 9.00u t/m 17.00u

                                         Zondag                       van 10.00u t/m 14.00u

Bij winterse omstandigheden zoals extreme vorst wassen wij wegens veiligheid van uw auto en onze machine niet.


.