•• Handmatig wassen & Vip Behandeling ••

contact

Sonny's textiel/foambrite ketting Wasstraat

Autowas proces

  1. Hogedruk voorwassen : Hierbij verwijderen wij voor 90% zandresten en andere scherpe deeltjes voordat de auto de machine in gaat. Ook wassen wij bij de meeste programma's de schaduw plekken van de auto handmatig voor.
  2. boog 1 Actiefschuim : extra oplossend vermogen. Het actiefschuim kleeft vast aan de statische vuillaag en geeft zo een extra oplossend vermogen met waskracht.
  3. boog 2 rockers en mitter : hierbij worden de dorpels en dak gewassen tevens verdeeld de mitter/dakborstel het actiefschuim.
  4. boog 3 omni hogedruk en onderbodem wasser : 50 x 65 bar hoge druk deze heftige boog maakt de auto voor 75% al schoon en volgt de wielen en wielkasten. tegelijkertijd wordt ook de bodem gewassen met hogedruk.
  5. boog 4 acid foam en velgen reiniger : hier wordt een tweede shampoo opgespoten voor de textiel borstels en foambrite dakborstel. Ook worden de velgen ingespoten met velgen reiniger om het laatste beetje vuil los te weken.
  6. boog 5 wielborstels en foambrite dakborstel : door de 2,5 meter lange velgen borstel worden 90% van alle velgen schoon. tegelijker tijd doet de dak borstel zijn werk deze is gemaakt van foambrite en zorgt voor een constante druk op de auto en een kras vrij resultaat.
  7. boog 6 zij borstels : de textiel zij borstel wassen mooi rondom uw auto dit komt omdat de auto de druk van de borstels bepaald en niet andersom. Dit is veiliger voor uw auto zo kan de machine nooit te hard op uw auto duwen zoals de meeste wasstraten.
  8. boog 7 Kenolon protect 2, nano polisch, wax ,en spoelbogen : Afhankelijk van welk programma u heeft gekozen wordt hier de conservering van de lak opgebracht. Voordat er wax,polisch of kenolon wordt opgebracht wordt de auto afgespoeld met osmose of onthard water daarna komt het product erop om het water open te breken en het zo genoemde parel effect te verkrijgen.
  9. boog 8 drogen : na de spoel boog zit er een loos gedeelte van ongeveer 3/4 meter dit noemen wij een lek zone hier parelt het water en overtollige conserverings middel er af. Om vervolgens de enorme droger met 4 motoren zijn werk te laten doen hier wordt de auto voor 90% droog geblazen waarom 90 ? omdat 100% nooit kan elke lak is anders en er blijft altijd water tussen de deuren en achterklep zitten.

Wij werken altijd aan onze kwaliteit en willen uw auto 100% schoon krijgen en horen dan ook graag waar wij op moeten letten om u als klant tevreden te houden

De wasstraat is geopend Maandag t/m Vrijdag van 8.00u t/m 18.00u

Zaterdag van 9.00u t/m 17.00u

Zondag van 10.00u t/m 17.00u

Bij winterse omstandigheden zoals extreme vorst wassen wij wegens veiligheid van uw auto en onze machine niet.

Ook handmatig de schaduw plekken wassen kunt u niet van ons verwachten met gevoels temparatuuren onder de 0 graden wij zorgen wel voor een ander altenatief.

Onze service gaat ver maar nooit ten kosten van onze gezondheid.

Bedankt voor uw begrip.