•• Handmatig wassen & Vip Behandeling ••

contact

Carwash Center Elst & Milieu

Milieu bewust wassen is de laatste jaren enorm belangrijk geworden in autowas land. Zo zijn er al verschillende gemeentes waar er niet meer op straat gewassen mag worden en worden er veel eisen gesteld aan autowas gelegenheden. Onze gemeente Overbetuwe is er hier één van.

Gemeente Overbetuwe wilt in de aankomende jaren een groene gemeente worden. Onlangs hebben zij een groene bandenpomp bij de carwash geplaats deze is voor iedereen gratis te gebruiken en werkt geheel op zonne energie. ook worden er verschillende oplaadpalen voor elektrische auto's geplaatst. En is er zelfs een elektrische service auto aangeschaft.

Carwash Center Elst is al ruim 10 jaar milieu bewust bezig.

Het water wat we gebruiken halen we uit een bron, we gebruiken dus geen drinkwater, dit water wordt op een natuurlijke manier voorbereid om de auto’s mee te wassen. Dit hele proces gebeurt CO2 neutraal.Het afvalwater wordt bij ons opgevangen en wordt ontdaan van slib en schadelijke stoffen, het water wordt dan afgevoerd naar het riool, de slib gaat in de slibopvang, wat door een speciaal bedrijf wordt afgevoerd. Als je thuis de auto wast gaan alle schadelijke stoffen zo het milieu in! De Gemeente Overbetuwe heeft het voornemen om de schoonste gemeente van Nederland te worden en zal hier meer en meer opletten en handhaven. wij dragen hierin graag ons steentje bij.We proberen de wasstraat circulair te maken, wat betekent dat alles wat we gebruiken om auto’s te wassen teruggegeven wordt aan de natuur. Gezuiverd water, groene stroom en verantwoord afvalverwerken. Dit doen we in samenwerking met onze chemie leverancier en afvalverwerker. Ook worden onze vloeren van zowel de wasboxen, autopoets ruimte en wasstraatieder jaar gecontroleerd en om de 6 jaar gekeurd op vloeistof dichtheid.Onze producten die wij gebruiken stellen wij ook hoge eisen aan.carwash center Elst probeert om met zoveel mogelijk biologisch afbreekbare producten te werken om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Dus als u als consument of bedrijf ook milieu bewust wilt autowassen dan bent u bij ons aan het juiste adres.