•• Handmatig wassen & Vip Behandeling ••

contact

 

Bovag WinterWasWeken.

Doe mee en win tijdens de WinterWasWeken

 

Pekel op de wegen zorgt voor betere grip van uw auto op de weg tijdens het winterweer, maar het is slecht nieuws voor uw lak en wielen. De beste remedie tegen roest is uw auto regelmatig te wassen. Via de Winterwasstempelkaart kunt bij Carwash Center Elst een jaarlang gratis wassen (Terwaarde Van €120,-) winnen.

 

Grote hoeveelheden pekel houden de winterse wegen berijdbaar. Dat is heel veilig voor u, maar niet zo goed voor uw auto. Vooral de carrosserie heeft te lijden onder het strooizout dat zich vooral hecht in wielkasten en de onderzijde van uw auto. Een regelmatige wasbeurt, ook bij vrieskou, is de enige remedie tegen roest. Bij Carwash Center Elst is tot en met 29 februari de Winterwasstempelkaart verkrijgbaar waarmee u na vijf wasbeurten meedingt naar fantastische prijzen.

 

Voorkom roest én wachttijden

Was uw auto niet alleen nadat het kwik weer boven nul uitkomt en de voorjaarsregens de wegen zoutvrij hebben gemaakt. Ook als het nog vriest is het verstandig de pekel van de auto te verwijderen. De meeste wasstraten zijn bij lichte vorst gewoon open. Daar kunt u het beste uw auto regelmatig wassen. Ga bijvoorbeeld langs bij Carwash Center Elst. Wacht u totdat het niet meer vriest, dan staat u waarschijnlijk lang in de rij bij de wasstraat.

 

Wax na het wassen

Om de auto goed te beschermen kunt u het beste tijdens het wassen de auto voorzien van een beschermende waxlaag. Omdat deze speciale autowax door verneveling in alle hoeken en gaten kan komen, komt deze terecht op plekken waar u met de hand nooit bij komt. Door deze waslaag hecht de pekel zich minder makkelijk aan de carrosserie en worden plaatsen waar de lak beschadigd is extra beschermd. Hierdoor geeft u roest veel minder kans en blijft uw auto langer in goede staat.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carwash Center Elst op telefoonnummer 0481-454600.